Belsimpel

Slechte klantenservice, aan de telefoon worden andere dingen verteld dan in de winkel. Eigenlijk liegen ze gewoon keihard tegen je,

Na 1 1/2de maand een iPhone 5s te hebben blijkt dit 1 te zijn met een slechte batterij, de telefoon gaat net 4 uur mee. Hierover heb ik telefonisch contact opgenomen met belsimpel.nl de klantenservice en gevraagd als het mogelijk is het toestel om te ruilen voor een ander product in de winkel het antwoord was ja. Nu kom ik bij de winkel en kan een product schijnbaar niet veranderd worden. In de winkel hadden ze geen verstand van telefoons wat ook heel raar is in een telecomwinkel. Overigens heb ik niets tegen veel jonge werknemers in een winkel maar als deze jonge mensen geen verstand van zaken hebben is dit flink frustrerend.

Een tip voor andere consumenten, weet dat het product dat je wilt gaan kopen geen kuren krijgt want de retour/ruilafhandeling bij belsimpel.nl is waardeloos. Of bestel gelijk 2 iPhones anders heb je de kans dat je 4 weken moet gaan wachten. Terwijl je de telefoon niet kan missen.

Bedankt Jeroen en Jeroen.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops