Azerty

Zoals ik eigenlijk altijd doe, shop ik bij Azerty voor hardware. Veelal de goedkoopste of in iedergeval 1 van de goedkopere winkels. Zo ook nu een GTX 1060 gekocht. Na kort contact hierover (lees bij klantenservice) heb ik de knoop doorgehakt en mijzelf een mooie kaart cadeau laten sturen. Niets meer dan lof voor deze zeer vriendelijke en klant gerichte mensen!

Mijn persoonlijke plus punten op een rij:

+ Duidelijke vermelding van voorraad op de website
+ Enorm uitgebreid aanbod (maar dan ook echt enorm!)
+ Direct hulp bij vragen (ook per e-mail nagenoeg direct antwoord)
+ Prijzen zijn erg scherp
+ Product informatie is volledig en duidelijk
+ Order overzicht en account zijn top geregeld

Min punt:

- Het enige wat ik mij kan bedenken is dat ik het jammer vind dat Azerty in Raalte zit en niet ergens meer centraal. Met de snelle leveringen via PostNL is dit niet echt nodig overigens, maar goed ik moet toch iets van een minpunt kunnen noemen in een beoordeling.. (denk ik)

Azerty hanteerd (indien op voorraad) voor 22:00 besteld de volgende dag in huis. Mijn bestelling had ik in de ochtend geplaatst en was volgens mij binnen 1,5 a 2 uur al verzendklaar gemaakt en bevestigd met Track&Trace nummer. De volgende morgen om 09:30 had ik het product, in uitstekende verpakking (wat je mag verwachten) netjes ontvangen. Goede stevige doos met daarin air bags om het product heen voor extra bescherming. Een klein foldertje met wat aanbiedingen en uiteraard het factuur.

Aangezien ik al erg lang aan het twijfelen ben geweest had ik eerst (bij de lancering van de GTX 1070) contact opgenomen met Azerty. Na een goed gesprek werd duidelijk dat het voor mij misschien handig was te wachten op de RX 480 en de GTX 1060 (dit vanwegen mijn huidige PC). Wie zegt dat deze winkel alleen maar uit is om zo snel en zo veel mogelijk te verkopen is echt niet terecht. Door jullie vriendelijkheid en expertise (en naar aanleiding van mijn volledige PC die bij jullie al vandaan kwam) heb ik voor mijn pc een ideale kaart gekocht wat een hoop geld heeft gescheeld (ivm de GTX 1070). Nogmaals bedankt !

Scorekaart voor Azerty