Doublepoint

Mooie webshop met een uitgebreid assortiment en lage prijzen. Heb er een subwoofer besteld, maar kon geen redelijk geprijsde subwoofer kabel vinden in de hun webshop. Hoewel het assortiment dus redelijk uitgebreid is, is daar nog wel winst te behalen.

Vond het tevens opvallend dat je na het aanmaken van een account een bevestiging krijgt waarin je wachtwoord in platte tekst staat. Dat is niet erg veilig en volgens mij een gedateerde praktijk.

Als er voor 5 uur besteld is zou de bestelling dezelfde dag verzonden worden. Helaas is dit voor mij niet het geval geweest. Op vrijdag heb ik rond 15:50 een bestelling geplaatst, maar het pakket werd pas maandag verzonden. Zat op zaterdag met een stapeltje nieuwe blu-rays en een subwoofer kabel, maar geen subwoofer. Was redelijk teleurgesteld.

Aangezien mijn bestelling niet op de verwachte dag was geleverd, heb ik de daaropvolgende maandag een mail gestuurd om te informeren over de levertijd. Binnen een uur hadden ze de bestelling opgezocht en konden ze mij melden dat het die dag verzonden zou worden. In de namiddag kreeg ik inderdaad een Track 'n Trace code binnen, waarna ik ook daadwerkelijk op dinsdag het pakket in ontvangst mocht nemen. Ben erg te spreken over de reactietijd en de verstrekte informatie.

Scorekaart voor Doublepoint