Paradigit

Duidelijke site,de bijgeleverde accessoires en de specificaties van de monitor werden goed vermeld. Er zijn helaas nog steeds webwinkels die dit niet voldoende doen, maar paradigit dus wel.

Zondagavond besteld en zoals beloofd dinsdag bezorgd. Ik kon het pakketje d.m.v. een link die ik van paradigit gekregen had goed volgen. Wat dat betreft alleen lof! Echter vind ik het wel jammer dat paradigit - i.t.t. bijv. coolblue- niet op maandag levert. Daarom goed i.p.v. uitstekend

In één woord GEWELDIG!!! Paradigit was de enige winkel die ook een VGA-kabel bijlevert. Tenminste dat was de bedoeling.... Toen ik de monitor wou installeren kwam ik er achter dat er alleen een DVI-kabel bij de monitor zat en niet de beloofde VGA-kabel. Deze monitor heb ik speciaal voor mijn laptop met VGA aansluiting gekocht, dus dat was balen...

Toen gechat met de klantenservice. Naar enkele minuten boden ze mij aan een VGA-kabel op hun kosten na te sturen. Deze kabel heb ik na 1 dag al ontvangen. Waarschijnlijk was het een foutje op de website, maar toch geheel kosteloos een nieuwe VGA-kabel gekregen

Dus Paradigit bedankt voor de snelle service en de goede oplossing!!!

Scorekaart voor Paradigit