Ik heb gezocht op Tweakers.net naar wat onderdelen voor mijn pc. Ik kwam Azerty weer tegen. In het verleden al een keer iets besteld bij Azerty, toen al goed, deze keer ging weer alles goed.
Je kan keurig alles netjes vinden op de website, dus even typen naar wat je op zoek bent en het product komt voor je.
Ik heb kort geleden 2 bestellingen geplaatst, de eerste bestelling werd gelijk de volgende dag geleverd. Tweede bestelling duurde 2 dagen ivm product niet op voorraad.
Klantenservice was ook zeer vriendelijk en er werd snel antwoord gegeven op je vraag. Ik heb zeker wel paar vragen moeten stellen en ik kreeg gelijk dezelfde dag al een antwoord terug.
Kortom, Azerty heeft mijn vertrouwen gewonnen en ik zal zeer zeker wanneer ik weer iets nodig heb wat gaan bestellen zonder enige twijfel of zorgen.
Kort geleden in totaal 2 bestellingen geplaatst. Eerste bestelling werd gelijk de volgende dag geleverd, tweede bestelling duurde max 2 dagen ivm product niet op voorraad. Alles was keurig ingepakt.
Wat ook een voordeel is dat je je pakketje kunt laten bezorgen naar een afhaalpunt. Ik heb in dit geval beide bestellingen laten bezorgen en gelijk wanneer ik tijd had afgehaald. Echt een top service!
Zeker wel een aantal vragen moeten stellen betreft mijn bestelling en ik kreeg gelijk dezelfde dag een antwoord terug. Het personeel is zeer vriendelijk en je merkt gelijk dat ze tijd en aandacht besteden aan jouw vraag als klant zijnde.