Megekko

Toe aan een nieuwe pc, ben ik vanzelfsprekend hier op Tweakers begonnen met een wenslijst op te zetten. Na mijn pc bij elkaar gezocht te hebben, deze besteld bij Megekko, daar deze het goedkoopst was en alles op voorraad had.
De dag dat mijn bestelling verzonden zou worden een mail gekregen dat mijn moederbord niet meer op voorraad was en over onbekende tijd weer in voorraad zou komen. Gelijk een mail gestuurd met de vraag een ander moederbord uit te kunnen zoeken, daar de pc snel nodig was.
Binnen een half een een reactie gehad met antwoord dat het geen probleem was, en ik voor 9 uur 's avonds (ik had dan nog anderhalf / twee uur de tijd) kon doorgeven en het geregeld zou worden.
Volgende dag de pc goed verpakt binnen gekregen en alles werkte perfect.

Goede site met overzichtelijke zoekfunctie, geweldige service en goede verzending. Zeker een aanrader!

Goed verpakt en veel opvulling zodat het vrijwel onmogelijk was dat er iets zou gebeuren tijdens de verzending.

Met de vraag of ik mijn, op dat moment onbeschikbare moederbord, kon omruilen was er geen probleem en snelle service!

Scorekaart voor Megekko