Coolblue.nl

de webshop is prima. Ik bestel wel vaker wat bij Coolblue, echter koos ik er nu voor om het product af te halen in de winkel, op dit punt ging het mis. De nieuwe 'layout' van de winkel doet meer denken aan een gemeentehuis dan een winkel.
Over de service bij Coolblue valt natuurlijk niet te klagen!

de klantenservice bij Coolblue is naar mijn mening perfect. Ik kocht in december een Nvidia shield tablet, deze hield er spontaan mee op in februari en twee dagen later had ik een nieuwe in huis. het zelfde deed zich voor in juli, echter was de tablet toen niet op voorraad en kreeg ik mijn aankoopbedrag terug. Daar bovenop kreeg ik nog een cadeaubon omdat het hoesje van de tablet nu waardeloos was geworden voor mij.
Prima service. dit is ook waarom mijn voorkeur gaat naar shoppen bij Coolblue, zelfs als de mediamarkt het product voor tientallen euro's goedkoper aanbied.

Beste Martijn,

Bedankt voor uw feedback. Wij schrikken een beetje over het commentaar op onze winkel aangezien wij daar veel tijd en aandacht in stoppen. In welke winkel bent u precies langs geweest en hoe had u de lay-out dan graag gezien.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl