Het bestellen van een product is erg eenvoudig, ook voor iemand als ik die niet regelmatig dingen bestelt in webshops.
Een kleine onregelmatigheid was wel dat ik op een gegeven moment een pagina terug ging om nog iets te bekijken, waarna de webshop een beetje in de war raakte: ik kon niet betalen, maar ik kreeg ook het winkelmandje niet meer leeg.
Enfin, ik heb toen maar een nieuwe order aangemaakt en er een mailtje achteraan gestuurd met de mededeling dat de oude order geannuleerd kon worden.
Hier kwam de volgende dag keurig respons op (dat heb ik wel eens anders gezien bij andere winkels).
De bestelling kwam, zoals beloofd, ook de volgende dag aan (bestelling geplaatst om 21:30u).
De bestelling (in dit geval een pc voeding) werd op tijd en onbeschadigd geleverd.
Dat Azerty hier 'slechts' vier en geen vijf sterren krijgt komt doordat er bovenop het artikel wél, maar er onder géén beschermmateriaal zat. Iets voor de volgende keer, Azerty?
Zoals eerder geschreven kreeg ik keurig en snel een reactie op mijn mailtje over de dubbele order. Hier zitten mensen die het begrepen hebben! Meteen een reactie zodat je je niet hoeft af te vragen of je boodschap wel is ontvangen. Chapeau!