MediaMarkt

Ik heb op 7-7-2016 besteld bij de media markt online.. Via ideal betaald.. De lvertijd was 3 tot 4 dagen.. Gister een mailtje binnen gehad dat het niet op voorraad is en dat ik het deze week hopelijk wel kan verwachten en als het weer veranderd ze me weer mailen.. Ik gebeld maar kreeg de standaard antwoorden oh wat vervelend ja dat snap ik nee moet echt deze week komen.. Heb gevraagd waarom ze het niet aanpassen op de site volgens haar zou het product er niet meer opstaan.. Nou die staat er nog steeds op met dezelfde levertijd.. Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen.. Maar tot nu toe erg ontevreden!!!! Nooit meer en raad het iedereen af als er langere levertijd staat om het te bestellen ze hebben het niet in het magazijn en ze hebben geen idee wanneer het wel komt!! Ze houden je aan het lijntje maar ondertussen heb je wel al betaald!!

Ze zijn beleefd maar duidelijk ergens antwoord opgeven word niet gedaan!!
Na nog 4 keer gebeld te hebben kreeg ik vandaag te horen dat ze deze binnen kwamen bij hun en ik als het goed is volgende week het product zou binnen krijgen.. Ik heb besloten mijn bestelling te annuleren ik ben der klaar mee ga wel ergens anders heen.. Je word slecht op de hoogte gehouden en het ligt altijd aan de producent en noot aan hun.. Hoop me geld wel zonder problemen terug gestort te krijgen!!! Nu maar ergens anders heen om mijn product te halen!!!

Scorekaart voor MediaMarkt