Prima webshop waar ik eigenlijk meestal mijn onderdelen afhaal omdat het maar 10 tot 20 minuten rijden is (woon in Deventer, Azerty is in Raalte). Verder altijd prima service, levertijden kloppen en kloppen ze niet, heb ik tot nu toe altijd er een mailtje achteraan gekregen of ik een vervangend iets wou bestellen dat wel op voorraad was.
Bij afhalen is het personeel vriendelijk en geven ze je vaak nog advies. Tevens is de showroom interessant ingedeeld met vaak de nieuwe dingetjes
In de ~4 jaar dat ik hier bestel is het nog nooit misgegaan en daarom krijgt Azerty een welverdiende 5 sterren
Recentste bestelde product bij Azerty betrof een M.2 SSD, die is prima geleverd en lag de volgende dag gewoon op de deurmat in een goeie bubbeltjes envlop.
KlantenserviceSlechts 2 keer iets RMA hoeven doen bij Azerty en dat betrof een defecte AMD stock cooler, moest helaas wel de hele CPU retour doen, maar dat was niet erg. Een andere keer betrof het gebogen pinnetjes bij een AMD CPU, wat ook gewoon door Azerty terug genomen werd, maar omdat het product niet meer werd gemaakt en verkocht door Azerty, kon ik een vervangend product uitkiezen dat ~even duur/goedkoper was. (of bijbetalen mits het duurder is)