Max ICT B.V.

Een lg w150 smartwatch gezien op hardware.info bij de deals, deze vervolgens besteld bij maxict maar nooit binnen gekregen! Ik heb alleen maar gewacht en nooit meer wat van het bedrijf gehoord. Op de site kan er gezien worden welke handelingen er gedaan zijn en hierbij stond dat het product naar de externe leverancier was gebracht en dat de verwachte levertijd 1 Juli zou zijn. NOOIT MEER BESTELLEN BIJ DIT BEDRIJF!!

De levering zou 1-3 werkdagen bedragen en dit zou dan uiterlijk op 30 Juni binnen komen. Volgens Maxict was dit ineens 1 Juli. Vervolgens heb ik het alkketje helemaal niet binnen gekregen en hier ben ik niet eens vanuit het bedrijf zelf op de hoogte van gebracht. ( Zie klantenservice review )

Zoals hierboven gemeld heb ik vanuit het bedrijf geen mail, geen telefoontje gehad niks. Ik heb een klacht ingediend en pas daarna heb ik te horen gekregen dat het product niet meer geleverd zou worden. Ik heb gemaild en vertelt dat het een aanbieding was via hardware.info en dat de prijs nu 187 ipv 232 was. Dit was volgens het bedrijf niet het geval en meer dan dit antwoprd en het antwoord dat ik maar gewoon op mijn geld moest wachten dat 5 tot 10 werkdagen zou duren voordat het teruggestort werd op mijn rekening.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops