Ik besteld al 15 jaar bij Alternate voor jaarlijks honderden euro's en vele jaren duizenden euro's zoals dit jaar en raad vrienden aan om hardware etc bij Alternate te bestellen en ze zijn er ook erg tevreden over. Het is een goed bedrijf daar valt niks slechts over te benoemen.
Waarom ik wel nu een review nodig vind te schrijven komt hierdoor;
Ik heb een half jaar geleden een muis besteld voor gamen en dat is na een half jaar al kapot gegaan en ik heb een email geschreven heel duidelijk met wat ik allemaal geprobeerd heb en hoe ik dus tot mijn conclusie ben gekomen dat het de muis is. Heb product informatie, artikel alles erbij gezet en gevraagd of ze mij een keer tegemoet kunnen komen.
Dit kan wel onder strikte voorwaarden waarvan ik denk, kom op zeg. Originele plastic verpakking, wie bewaard dat? en binnen zeven dagen een reactie met formulier dat ze opgestuurd hebben... Dit stelt mij erg teleur, ik snap ook wel dat er geen persoonlijk contact is en de persoon ook maar mails door kijkt voor zijn/haar werkgever maar er mocht mij best eens tegemoet gekomen worden met weetje wat we sturen je een nieuwe muis op met dezelfde eigenschappen, veel plezier!
Dit stelde mij erg teleur en zal deze keer uit protest maar een nieuwe muis bij de mediamarkt halen.
Het is een goede online winkel waar je zeker producten kan bestellen zoals airduster en andere simpele producten.
Wel raad ik je aan om dure producten zoals videokaarten,computers en een muis te kopen bij een winkel waar je menselijk oogcontact hebt, zodat er geen onzin word verzonnen over beschadiging waar zij zelf schuldig van zijn en net als nu ingeval met mijn muis je word verteld: Je komt hier al zolang, hier heb je een nieuwe muis veel plezier ermee kerel.
Producten zijn prima, wel kloppen niet altijd de leverings-tijden, zoals laatst een computer besteld dat langer duurde dan aangegeven en hier hadden vrienden met hun laptop en andere producten ook last van.
KlantenserviceZe staan je goed te woord, alleen als er problemen zijn en je stuurt een product op werd er eerlijk gezegd bij mij een keer problemen bij verzonnen waaraan je schuldig zou moeten zijn. Ik had een videokaart besteld en het werkte niet in mijn computer, ze hadden geen oplossing wel de aanmerking dat in de kaart stof zat, wat klink klare onzin is en dat geeft je een slecht gevoel.