Snelle levering alleen bij de retourzending ging het helemaal mis, er zaten beschadigingen op het product dat retour is gegaan die niet van mij kwamen maar van een collega van ze.
VerzendingGing snel, volgende werkdag al in huis!
KlantenserviceIk had mijn monitor retour gezonden omdat de kleuren te veel verschilden met mijn andere monitor van dit merk, wilde een 144hz en 60hz monitor. Na het retour gezonden te hebben kreeg ik een mail met een foto terug waarop beschadigingen te zien waren, die waren zeker niet van mij... Gevolg: 20% van het bedrag moest ik hiervoor inleveren... Zaten krassen op de plek waar de standaard van de voet aan het scherm vast zat (de vesa mount). Ze zeggen dat ze hem controleren bij binnenkomst, maar blijkbaar had er al een andere collega van hun aan zitten kloten.
Gaven niet toe dat het hun eigen schuld was, dat liet bij mij een slecht gevoel achter waardoor ik deze webshop ga vermijden in de toekomst:Wat betreft uw opmerking over de beugel, toen ik het product verwerkte zat dit onderdeel niet meer op de monitor. Hierdoor de aanname gemaakt dat dit door u is verwijderd.
Uiteindelijk gelukkig wel het volledige bedrag terug gekregen, maar de manier waarop vind ik niet geheel klantvriendelijk!Het product is echter door een collega van mij aangenomen echter ik betwijfel of een verificatie met ons collega extra waarde zou brengen in de situatie.