De site is duidelijk, overzichtelijk, maar ik snap niet waarom alles over 169 sites (of zo) verdeeld moet worden. Bestellen gaat vlot, betaling (via PayPal) was zo gedaan.
VerzendingZe maken de belofte "voor 23:59, de volgende dag in huis" totaal niet waar. Ik heb extra betaald om het de volgende dag in een bepaald tijdvak geleverd te krijgen. Dat ging echter volledig mis: op een of andere manier waren ze het product kwijt bij het sorteercentrum: Bij Dynalogic wisten ze zelfs niet waar het product op dat moment was.
Ik zit nu nog te wachten op levering. Dat wordt maandag.
Klantenservice een obsessie voor Coolblue? Echt niet. Ze kunnen niets, behalve afwachten. Ik wilde het product graag snel hebben (ik had er ook extra voor betaald) en stelde dus voor dat ze het product dan op zondag afleveren. Helaas, dat doet DynaLogic niet. Als je echter het product op zaterdag via de site zou bestellen, zou je het wel op zondag krijgen. Dan wordt het verstuurd via TNTpost. Alleen moest ik dan wel een nieuwe bestelling plaatsen, en betalen, en dan kon de oude gecanceled worden. Om nou weer 850 euro te betalen terwijl ik het eerder betaalde bedrag nog niet terug heb vond ik echter te ver gaan. Het is jammer dat Coolblue dan niets, maar dan ook niets voor de klant kan doen.
Daarna heb ik gevraagd of het dan maandagavond geleverd zou kunnen worden. Krijg ik een mail binnen van DynaLogic: de aflevering vindt plaats op maandag, tussen 8:00 en 18:00 uur...Gelukkig kun je de afspraak online wel wijzigen naar een tijdstip wat wel beter uitkomt... Alleen niet op zondag.
Op dit moment is er niet geleverd, en de klantenservice doet niets. eigenlijk is een ster nog te hoog: Dat betekent namelijk dat ze nog iets zouden hebben gedaan.