I.v.m. dat bij onze standaard leverancier niet alles op voorraad was voor de zaak Moederbord, Processor + cooler en geheugen besteld bij Alternate, Moederbord was defect geleverd, uiteindelijk na veel pijn en moeite met de klantenservice kunnen afspreken dat ik langs mocht komen en dat het dan per direct zou worden opgelost.
Uiteindelijk ruim 4 uur in de winkel gestaan, werksnelheid van personeel zeer traag te noemen, en na controle bleek het moederbord defect te zijn bij de aansluiting van de processor en dat was volgens Alternate mijn fout.
Dagelijks voor me werk configureer ik nieuwe PC's en sluit ik processoren aan op een moederbord, en nog nooit problemen gehad! Echter altijd de spullen besteld bij een blauwe concurrent, en nu 1x bij Alternate en meteen problemen. Gezien mijn ervaring met installeren van moederborden en processoren ben ik ook 100% van mening dat het moederbord defect is geleverd. Ze hielden voet bij stuk waardoor ik genoodzaakt was, mede door de spoed klus, om een nieuw moederbord aan te schaffen.
Update:
Zit net de andere recensies te lezen waaruit blijkt ik dat ik niet de enigste ben wie problemen heeft met een moederbord en de gebruiker de schuld krijgt!
Ze zijn dus weer een klant kwijt en mij advies aan een ieder is dan ook om Alternate links te laten liggen! Er zijn veel betere winkel waar ze de klant WEL waarderen
In de ochtend besteld en de volgende geleverd gekregen, dus snelheid van verzending was in orde. Echter defect moederbord geleverd
KlantenserviceKlantenservice werkt zeer traag en waar andere concurrenten nooit moeilijk doen bij een defect product ging het bij Alternate heel erg lastig en werd de schuld bij mij neergelegd.