Over het algemeen tevreden met Azerty, overzichtelijke en vlotte website. Eerder bestellingen gedaan zonder problemen. Vaak een van de goedkopere websites.
VerzendingVorige week een bestelling geplaatst voor een complete PC. Alle onderdelen op 2 na waren direct leverbaar. De andere 2 onderdelen zouden 2 - 3 werkdagen duren.
Na 4 werkdagen was 1 van de 2 onderdelen binnen. De ander (RAM) stond nog op "te verwachten". Hierover contact opgenomen met de klantenservice of ik deze kon omruilen voor RAM dat wel op voorraad was. Dat was geen probleem en het verschil bedrag wordt overgemaakt wanneer ik mijn bestelling ontvang, top!
De medewerker gaf aan dat mijn bestelling die dag nog de deur uit zou gaan en de volgende dag in huis zou zijn. Echter een aantal dagen later heb ik nog niets vernomen van mijn bestelling en staat de bestelling nog steeds in "te verzamelen". Na opnieuw contact opgenomen te hebben met de klantenservice met de vraag of ze mij een nieuwe verwachtte leverdatum konden vertellen werd mij gevraagd geduld te hebben. Jammer dat er geen indicatie gegeven kon worden of vermeld wordt waarom het wat langer duurt.
Ondertussen is de bestelling 10 dagen verder en lijkt het erop dat het magazijn zo groot is dat medewerkers verdwaald raken in het magazijn tijdens het verzamelen.
1 onderdeel liet langer op zich wachten. Hierover gebeld met de vraag of ik deze kon omzetten naar RAM dat wel direct op voorraad was. Dat was geen probleem en het verschil bedrag zal terug gestort worden. Top!
Echter gaf de medewerker aan dat mijn bestelling die dag nog de deur uit zou gaan en de volgende dag in huis zou zijn. Nu een aantal dagen later heb ik nog niets vernomen van mijn bestelling en staat de bestelling nog steeds in "te verzamelen". Na contact opgenomen te hebben met de klantenservice met de vraag of ze mij een nieuwe verwachtte leverdatum konden vertellen werd mij gevraagd geduld te hebben. Jammer dat er geen indicatie gegeven kon worden of vermeld wordt waarom het wat langer duurt.