Coolblue.nl

Het hele proces gaat snel, makkelijk en soepel. Je kan makkelijk vinden wat je zoekt en eventueel recensies raadplegen. Daarna makkelijk bestellen, kiezen hoe af te leveren en vervolgens betalen. Erg makkelijk.

Snelle levering op het mij gewenste afleveradres. Goed en degelijk verpakt. Super!!!

Het product wat ik had besteld functioneerde niet goed. Via de app met de klantenservice gecommuniceerd. Daar helpen ze je echt goed en snel. Kreeg te horen dat ik product kon retourneren. Ik wilde vervolgens iets anders uitzoeken en een dag later het product in de vestiging in Utrecht terugbrengen. Dat was geen probleem en de klantenservice medewerker reserveerde mijn nieuwe product, zodat ik dat de volgende dag (zondag) kon meenemen in de vestiging. Echt een top service. Waar vind je dat tegenwoordig nog? In ieder geval wel bij Coolblue. Top!!! Per mail ontvang ik direct de juiste bevestigingen om op de vestiging alles af te handelen.

Scorekaart voor Coolblue.nl