Informatique

Ik was op zoek naar een 2e tablet. Enkele voorkeuren aangegeven hier in de pricewatch en toen kwam ik uit bij een Acer Iconia Tab 10 A3-A40FHD. Deze was snel leverbaar en vanwege eerdere bestellingen die altijd goed waren verlopen dus wederom iets bij Informatique besteld.
De bestelprocedure verloopt vlot zonder problemen etc en je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Snel (de volgende dag) geleverd en erg goed verpakt. De doos van de tablet zat in een omdoos die goed was opgevuld met van die opblaasbare zakjes.

Helaas viel de tablet mij erg tegen. Via de website staat duidelijk beschreven hoe je een retour moet regelen en dit heb ik dan ook in gang gezet.
Ik heb toen een mailtje gestuurd dat ik het artikel terug zou sturen met een bijgevoegd formulier dat je van hun website kunt downloaden.
De volgende dag het artikel (aangetekend) teruggestuurd en een paar dagen later had ik de bevestiging via mail dat ze het hadden ontvangen.
Weer een paar dagen later kreeg ik een mailtje dat ze de terugbetaling in gang hadden gezet en weer een paar dagen later had ik het geld al weer op mijn rekening staan.

Scorekaart voor Informatique