Prijs was laag, product informatie was in orde en ook de betaling ging zoals in alle andere shops.
VerzendingDrie producten besteld. 2 daarvan waren op voorraad en die waren de volgende dag binnen, het 3de product liet wel even op zich wachten. Helaas werd er bij de beeldschermen geen verzendverpakking gebruikt, Ik vind ze daarvoor echt te kwetsbaar.
KlantenserviceAls kleine onderneming heb ik 2 schermen gekocht bij deze winkel. Ze paste mooi bij elkaar maar eenmaal bij ontvangst waren ze groter dan ik dacht. Ik wilde ze daarom retour sturen. Ik heb alleen de doos opgemaakt en de rest ongemoeid gelaten. Omdat het een zakelijk koop betreft heb je geen 14 dagen: niet goed, geld terug. Je krijgt wel: een hoop onzin!
In de voorwaarde staat dat eventueel kosten bij komen voor de schade “kuch: de open doos” die het nieuwe product heeft opgelopen en voor de kosten die gemaakt worden bij de retour innamen. Zover komt het echter niet. Na contact moet je eerste ruim 48 uur wachten voor goedkeuring waarna ze vrolijk met de mededeling komen: “de leverancier wil de goederen niet terug, dus retour sturen kan niet”. Ze verwijzen je leuk naar hun eigen voorwaarde maar komen deze zelf niet na.
Ik ben een ZZP’er en zelf de fout gemaakt om het zakelijk aan te schaffen maar tolerantie of begrip kennen ze bij dit bedrijf echt niet. Ik zit nu met 2 schermen van ca. 250 euro opgezadeld waar ik niks mee kan. Erg fuserend dit. Qua service is dit bedrijf echt ondermaats.