Hofma.nl

Twee jaar geleden bij Hofma een Denon AVR-X4000 gekocht voor een nette prijs (750 ipv 1000). helaas ging het apparaat, precies een maand na het aflopen van de garantie periode, (softwarematig) kapot. Contact met Hofma opgenomen en apparaat kon toch kosteloos gerepareerd worden. Na twee weken wachten kwam het bericht dat het apparaat onherstelbaar stuk was en ik een nieuwe AVR-X3200 kon ophalen of met bijbetaling van 300eu een AVR-X4200 of mijn aankoop bedrag terug (De AVR-X4000 is niet meer leverbaar). Hier was ik niet tevreden mee aangezien ik er na een kleine zoektocht achter was gekomen dat de AVR-X3200 een behoorlijke downgrade geweest zou zijn. Wederom contact opgenomen met Hofma en uitgelegd dat ik niet akkoord ging met het aanbod. Hofma kon zich vinden in mijn klacht en heeft zich er hard voor gemaakt dat er een netter aanbod op tafel zou komen. En die kwam gelukkig ook. Ik hoefde nu nog maar 100eu bij te betalen voor een AVR-X4200.

Daar ben ik mee akkoord gegaan en ben zeer tevreden over de gang van zaken.

Scorekaart voor Hofma.nl