De producten vanaf bestelling via webshop , berichtgeving daarover en het volgen van de bestelling zijin uitstekend.
VerzendingLevering is binnen 24 uur dus prima. Ook de verpakking , verzending etc zijn uitstekend.
KlantenserviceTot dat er wat kapot gaat, Het is zaterdag en dan heb je een probleem. Dus de auto gepakt en naar Raalte laat in de middag, je mag blij zijn dat je geholpen wordt.. Probleem Kapot Mboard en processor( eigen waarneming met 30 jaar ervaring). Mboard had ik al besteld en s'morgens al binnen gekregen. Processor liep er niet op dus conclusie beid kapot. Kapotte mboard vergoed( geen andere nodig) maar de processor dat ging niet zo snel. Men wilde mij vertellen dat een simpele bios upgrade voldoende zou zijn. Let op Z97 board en I4690. Dat zit gewoon in de bios. Ik heb de I5 achter gelaten om deze door de TD te laten testen. Heb uit nood maar een andere gekocht I5-4460 .Vandaag Mail gehad dat de CPU inderdaad kapot was en dat er een nieuwe zou worden opgestuurd. Trouwens al n keer een bios geupdated zonder beeld? Was een van de oplossingen die ze aan droegen.
Afhandeling daar kun je lang of kort over zijn, Voldoende
Echter de technische kennis van het balie personeel is slecht.
Blijf het een prima winkel vinden maar ik zie als ouwe rot en 5 jaar een ICT bedrijf gehad te hebben ruimte voor verbetering.