Max ICT B.V.

Een bestelling geplaatst van een computerkast, een SSD en een I7 processor. Levertijd was 5 werkdagen. Prima. daar had ik weinig problemen mee. Maar de bestelling was na 7 werkdagen nog niet geleverd. Na veel contact werden de kast, SSD geleverd, echter de I7 processor was in een magazijn blijven hangen en deze zou nageleverd worden. Wederom wachten, niets gekregen binnen het afgesproken termijn. Vervolgens weer gebeld, ik kreeg de belofte dat ik terug gebeld zou worden. Ik hoorde echter niets. Zelf weer gebeld en ik wou de order annuleren, dit bleek niet mogelijk. Na veel discussie is de order uiteindelijk geannuleerd. Nee, ik bestel nooit weer wat bij dit bedrijf en kan dit bedrijf bij iedereen afraden. Klantenservice is beroerd en levering al helemaal.

Overigens mijn kast is niet eens onbeschadigd afgeleverd, er zat een deuk aan de onderzijde. Echter na de behandeling daar van de klantenservice heb ik er geen werk van gemaakt omdat ik anders weer dagenlang had kunnen wachten.

Mijn computer kast is beschadigd afgeleverd, echter door het al slechte contact met de klantenservice heb ik dit gelaten voor wat het is.

Klachten over levering worden niet serieus genomen. Men doet ontzettend moeilijk en doen beloftes die ze niet nakomen. Een woord van Max ICT is niet te vertrouwen. Ze beweren dat de klant centraal staat, maar ze proberen je enkel en alleen aan het lijntje te houden.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops