Azerty

Zeer goede shop. Over de hele breedte 1 van de goedkoopste in Nederland. Normaal haal ik daar het merendeel van mijn PC hardware vandaan. Maar jongstleden ook eens een Gaming bureau stoel.
De hardware.info awards zijn ook een handige indicatie van wat men van bepaalde producten kan verwachten qua kwaliteit.

Stoel snel geleverd. Het gaat hier om een Playseat Office Chair.
Een van de arm steunen was zo verpakt ( niet door Azerty ) dat er een deukje in het schuim zat. Wees gerust, dat deukt zichzelf langzaam uit.
Hij was verpakt in 2 grote dozen voor maximale bescherming.

Enige misschien min puntje ( ik kan ook gewoon een zeurpiet zijn ) is dat wanneer je meerdere dingen te gelijk besteld. En 1 van de artikelen blijkt niet op voorraad te zijn, hetzij door een foutje, hetzij door eigen onoplettendheid. Je gehele bestelling vertraging oploopt.
Het min puntje is, dat je daar zelf op moet letten. En dus niet een mailtje krijgt die je erop attendeert.
Ik ben nog geen shop tegengekomen die dat wel doet. Dus zo een ramp is dat nu ook weer niet.

Scorekaart voor Azerty