Azerty

Zoals eigenlijk altijd weer een uitstekende ervaring met het bestellen bij Azerty, via de Pricewatch even gecheckt waar de prijs zo ongeveer het beste was en wederom stond Azerty in de bovenste regionen. Bestellen is uitermate simpel en prima betalingsopties.

Nou bestel ik al tijden bij Azerty maar ze hebben me nog nooit teleurgesteld, eerder steeds andersom en ben ik blij verrast in de mate van beschikbaarheid van de producten, de prijs van artikelen, snelheid van leveren en communicatie richting mij als klant.

Voor deze bestelling heb ik (nog) geen gebruik hoeven maken van de kantenservice maar eerdere ervaringen zorgen ervoor dat ik me daar absoluut geen zorgen over hoef te maken. Wat ik heb ervaren is dat men bij Azerty erg welwillend is om je te helpen, actief meedenkt en zoekt naar een eventueel alternatief of je klacht probeert op te lossen. Juist ook de 'aftersales' maken het dat ik Azerty als geweldige webshop kan beoordelen.

Azerty is niet voor niets één van mijn favoriete webshops voor mijn hardware.

Deze keer wederom een SSD (Crucial BX200 240GB) besteld.

Zoals aangegeven op de website, vandaag besteld is morgen geleverd (tenzij er een weekend tussen valt uiteraard). En dat komen ze dan ook erg netjes na.
Tracktrace code ontvangen via email dus makkelijk te volgen en ik weet exact wanneer ik de zending kan verwachten. En een handtekening voor ontvangst, stukje zekerheid dat niemand anders met je SSD er vandoor gaat.

De SSD was verpakt in een erg stevig soort hard-kartonnen 'envelop' waarin de SSD geen kant op kan, dus geen geschuif en dus schade wat dat betreft. Prima verpakking voor een artikel van dit formaat.

Scorekaart voor Azerty