Kamera Express

Goeie service en duidelijke uitleg bij onze aanschaf Canon d700/18-135 en 50mm lens, De medewerkers stonden ons vriendelijk te woord en gaven ons de tijd om een keuze te maken dit omdat we twijfelde tussen Canon en Nikon, Omdat de Canon spiegelreflex camera wel aanwezig was en de Nikon spiegelreflex camera niet hebben ze deze eerst besteld om te kunnen vergelijken, Na twee dagen kregen we al een mail dat deze was aangekomen in de winkel. Toen we in de winkel in Amsterdam aan waren gekomen werden vrijwel gelijk goed en op een vriendelijke manier geholpen met duidelijke uitleg over de camera's wat de opties waren en welke het beste bij ons zou passen, Uiteindelijke is het de Canon d700 geworden met een 18-135 en 50 mm lens en hebben we een flink bedrag terug gekregen van 125 euro Canon Cash back en hebben we ook van de winkel een gratis Photo shop pakket gekregen als cadeau van onze camera. Ook hadden we diverse kortingsacties gekregen van een basiscursus opleiding van 225 euro voor 25 tot korting op een uitvergroting foto, Kortom super deze winkel en raad iedereen die een aanschaf wil doen van een camera deze winkel aan.

Scorekaart voor Kamera Express