Producten op de website waren al niet duidelijk. Afbeeldingen kwamen niet overeen met het desbetreffende product. Een RGB led verlichting verschilt een hoop met alleen red led.
VerzendingEr wordt een levertijd van 3-5 werkdagen genoemd. Deze is MaxICT bij mij zelf nog nooit nagekomen. Waar dit aan ligt weet ik niet want ze zijn gestationeerd in mijn omgeving. Ophalen zou 10x sneller gaan zeg maar.
KlantenserviceDe telefonische klantenservice is perfect. Roy verdient een applausje voor het goed afhandelen van mijn vragen. Echter is het email contact waardeloos. Je stuurt een email met een vraag, in dit geval dus de vraag waarom ik red led in mijn factuur zie staan en op de site RGB leds (welke meteen is aangepast). Waarbij de vermelding als je de informatie correct hebt geannaliseerd en het dus om een red led gaat dat ze dan de bestelling mogen annuleren. Oke dit is gedaan, echter werd dit mij niet vermeld. Ik kwam er achter door vandaag dus te bellen. Anders had ik nooit geweten zonder in mijn maxict account te kijken dat ze mijn bestelling hadden geannuleerd. Dit mag wel even per mail bevestigd worden.