Normaal, werkt zoals werkelijk elke andere webwinkel in Nederland.
Megekko doet in mijn ogen niets nieuws.
Niets bijzonder, gewoon zoals je een verzending verwacht.
KlantenserviceDefecte voeding na drie maanden en probeerde wat informatie in te winnen na het lezen van problemen met deze voeding. Dit was overduidelijk niet iets waar ze het mee eens waren en ik had zgn. maar ''pech''. Mocht ik vinden dat ze er wat moest doen dan moest ik ''het internet maar inlezen'' want hun wisselen hem alleen voor de zelfde (problematische) voeding wanneer hij volledig kapot is, dat is immers wat de wettelijke garantie is volgens hun. RMA verzoek zitten ze schijnbaar niet op de wachten en je wordt verwacht genoegen te nemen met het geautomatiseerde mailtje.
Meerdere mails gestuurd met het verzoek voor extra informatie. Ronduit absurd, je wordt compleet onrespectvol aangesproken en behandeld. Je vraag wordt niet beantwoord en je moet het maar doen met een standaardtekst waarin ze hun ''service'' toelichten. Krijg je wel antwoord op een vraag dan is deze gebaseerd op mooie marketingwoorden zoals ''service'', ''return-rate'' en ''klant tevredenheid''.
Ik vond het altijd een fijne winkel maar de manier hoe met een RMA wordt omgegaan is ronduit belachelijk en de manier hoe er vervolgens met jou word omgegaan gaat al helemaal nergens over. Ik had er inmiddels al 2 systemen besteld en hoop heel erg dat daar niks meer in de RMA moet of dat ik het direct met de fabrikant kan regelen, want met Megekko kom je er niet. Megekko is voor dan ook een winkel die ik voortaan niet meer zal gebruiken. Ik snap dat ze besparen op service, maar hun RMA is gewoon waar-de-loos!