In onze vakantie 5x de Nokia lumia 640 besteld, tot zover alles goed. Maar dan betalen via iDEAL dit ging tot 3x mis dit lag niet aan een storing aan de bank en ook niet aan de plek waar wij op vakantie waren, ik had daarvoor nog een betaling verricht. Dus waarschijnlijk een fout van paradigit. Uiteindelijk betaald en bevestiging ontvangen.
VerzendingVerzending was wel op tijd maar wat bleek bij open van de doos er zaten Nokia lumia 640 enkele sim in en dit moesten dubbele sim zijn. Bestelling nagekeken en ja een fout mijn zijde ik had de enkele sim besteld ipv de dubbele sim.
KlantenserviceWe hebben contact opgenomen met de klantenservice en aangezien ik zelf nog op vakantie was heeft 1 van onze medewerkers dit gedaan. Deze werd van geen kant geholpen. Ze konden niet terug genomen worden of omgeruild dit omdat het een zakelijke aankoop betrof! Er is geen enkel bedrijf in Nederland zou stug is als paradigit mijn werknemer werd gewoon vermeld zo is het en niet anders en dit staat in de algemene voorwaarden. Na onze vakantie zelf nog gebeld met paradigit en mij werd het zelfde verteld. Een fout is menselijk maar als je dan 0 medewerking krijgt van de verkopende partij en het afschuift op de algemene voorwaarden en niks van een coulance regeling wil treffen ben bij een waardeloos bedrijf dat alleen maar wil incasseren en geen oplossingen wilt aanbieden als er iets fout gaat! Van mij krijgt PARADIGIT DE KOUDE DOUCHE!
Wij betreuren dat u dit zo ervaart.
Op zakelijke aankopen is herroepingsrecht inderdaad niet van toepassing. Daar kunnen wij niets aan doen.
Dat dat u simpelweg is medegedeeld betreur ik. Dat had, in mijn ogen, ook onderbouwd moeten gebeuren. Maar de boodschap blijft helaas wel gelijk: wij kunnen zakelijke aankopen nooit onder herroeping terugnemen.
Mijn oprechte excuses dat u deze ervaring heeft gehad.
Met vriendelijke groeten,
Johan