Coolblue.nl

Waar de meeste webshops grijs, saai en sober zijn weet Coolblue met een paar simpele ingrediënten een hele net verzorgde webshop neer te zetten, die met de nodige droge humor zelfs bij de zuurste besteller nog een lach bezorgd.
Ze zijn niet overall en altijd de allergoedkoopste, maar voor een paar euro meer de garantie dat ik het ook écht morgen of vandaag in huis heb ben ik de laatste die klaagt.

Waar heel veel webshops met grootse kreten slakend verkondigen dat als ik nu bestel het morgen in huis heb, maar je dagen later bericht krijgt dat het product niet voorradig is, springt Coolblue er bovenuit. Alle bestellingen tot op heden kwamen de volgende dag perfect binnen.
Vorige week had ik opeens tijdens een belangrijke opdracht een videokaart nodig (oude kaart overleden), diezelfde dag laten komen voor 10 euro extra bezorgkosten voor 22.00 in de avond. En verdomd:
Precies om 21.58 (!!) stond de bezorger voor mijn deur met mijn producten. Getekend en zelfs dat was naadloos en perfect verzorgd omdat ik zowel bezorgstatus als tijd als de handtekening heb gezien op de track and trace site. 200% perfect.

Nooit contact met de mensen in kwestie gehad.

Scorekaart voor Coolblue.nl