Nexus 5X gekocht bij Coolblue. Gekozen voor optie om dezelfde avond het te ontvangen. Koerier kwam begin de avond zoals aangegeven tijdstip. Wederom blij dat ik voor Coolblue gekozen heb.
Verzending5 minuten voor 3 uur in de middag heb ik nog snel een bestelling geplaatst met de optie om hem in de avond te ontvangen. Koerier kwam begin in de avond het pakketje netjes langs brengen, top!
KlantenserviceTijdens het instellen van mijn net nieuwe toestel scheen er een dode pixel in het scherm te zitten. Coolblue een berichtje gestuurd met het probleem en ze zouden een nieuwe voor mij reserveren om het te komen omruilen bij de één van hun filialen. Opsturen was ook een mogelijkheid en kosteloos toch gekozen voor het per direct omruilen in hun zaak.
Het moment dat ik binnen kwam gelopen werd ik met warmte ontvangen en kreeg een kopje koffie en werd verwezen naar het klantenservice loket. Daar heb ik geen minuut gewacht en was al aan de beurt. De vriendelijke man achter de balie wist al van mijn probleem (aangemeld vanuit de klantenservice waarmee ik gesproken had) dus het was enkel omruilen en na 5 minuten stond ik met mijn nieuwe goedwerkende telefoon in handen. Kortom een snelle levering, service en vriendelijk! Ook ik liep met een glimlach de winkel uit