Max ICT B.V.

Vandaag voor de tweede keer iets besteld bij MaxICT. De eerste keer werd het product vier dagen te laat geleverd. Dat was op dat moment geen groot probleem, maar het viel wel op.

Deze keer goed gekeken of het product op voorraad was en wat de levertijd zou zijn. ´Op voorraad, 1-3 dagen levertijd´ stond er bij het product dat uiteindelijk na zes dagen werd geleverd. Toen ik belde om te vragen waar het product bleef kreeg ik te horen dat het product op voorraad was ´bij hun leverancier in Engeland´ en dat de levertijd slechts een schatting is en geen garantie.

Wat mij betreft valt dit in de categorie `klanten voorliegen`.

er werd geen track & trace geleverd en het product kwam veel te laat. Het werd niet door de leverancier zelf uit voorraad opgestuurd, maar door hun leverancier uit Engeland.

Het duurde redelijk lang voordat de man van MaxICT opnam, tot die tijd een melodietje.. Dat de leverttijd niet klopte op de website werd afgedaan met een smoes: "het is maar een schatting heh, daar zijn we heel duidelijk in.."
Buiten dat ze er allesbehalve duidelijk in zijn bleek de informatie misleidend.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops