BCC

Op zaterdag product besteld welke volgens de site op voorraad was. Levering zou maandag plaatsvinden. Op maandag gekeken op de site hoe laat de bezorger zou komen maar daar stond dat er een probleem was met de bestelling en dat het artikel verzonden wordt zodra het op voorraad is.

Bellen van de helpdesk duurde minstens 15 minuten. Niet langer afgewacht. Vervolgens een bericht op de site van BCC geplaatst. Via social media beloven ze een responstijd van 2 uur. Via het formulier zie je na invullen dat ze binnen 24 uur contact opnemen.

Na 24 uur geen reactie en op woensdag nog maar eens gebeld. Weer een kwartier wachten. Aan de telefoon wist men te melden dat het artikelen helemaal niet meer binnen ging komen.

Men heeft de bestelling geannuleerd en na vragen is mij een waardebon van €5,- aangeboden als tegemoetkoming in de gemaakte telefoonkosten.

Nadat ik heb opgehangen werd ik 15 minuten later gebeld door iemand die op mijn bericht op de site reageerde. Veel te laat dus.

De terugbetaling is gelukkig inmiddels ook gebeurd.

Ik kan de BCC slogan niet toekennen aan deze bestelling. BCC, ..... service, low pricing

Artikel is niet geleverd. De verzending is dus niet gestart. Maar aangezien er beloofd was te verzenden krijgt dit een ruime onvoldoende.

Reactie op bericht op site is veel te laat. Artikel had nooit verkocht mogen worden.

Ook wel grappig dat ze voor social media een reactietijd beloven van 2 uur. Via het formulier op de site zou het maximaal 24 uur mogen duren. Ik voel me zonder twitter- of facebookaccount best wel een derderangs klant.

Scorekaart voor BCC