ALTERNATE.nl

Nooit problemen of gekke dingen meegemaakt met Alternate. Geloof dat mijn vorige pc ook hier vandaan kwam. In onderdelen en dan zelf in elkaar bouwen. Dat heb ik dus deze keer ook gedaan. Altijd alles netjes op tijd geleverd, netjes ingepakt. Precies zoals verwacht dus. Duidelijke webshop, goede communicatie. Aan te raden dus!

Goed ingepakt met veel luchtzakjes. Goede doos, genoeg padding. Niets op aan te merken.

Ik had een complete pc besteld in onderdelen. Bij het moederbord én de grafische kaart zat een game, Total ware Warhammer en Doom. Helaas werkte mijn Doom key niet. Alternate heeft hiervoor contact gezocht met ASUS en zij hebben op hun beurt weer voor een nieuwe key gezocht. Erg netjes opgelost van ze. Heel nette communicatie en vooral heel erg snel. Bij een webshop waar zo veel orders per dag verwerkt worden, had ik dat idee echt totaal niet. Vandaar dat ik ook de moeite genomen heb om hier een review te schrijven. Vond dit erg netjes opgelost.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl