Azerty

Bestellen ging makkelijk en betalen ging vlot. Het geld per bank overgemaakt en dit werd snel herkend. Geen problemen hier.

Had een moederbord besteld waarbij aangegeven werd dat het een levertijd van 2-3 dagen had. Om zeker te zijn heb ik een dag na mijn bestelling poolshoogte genomen, daarnaast had ik nog een paar andere vragen mbt andere producten in mijn bestelling. Ik heb 5 keer op en neer gemaild met elke keer de vraag, samen met andere vragen, of het moederbord ook daadwerkelijk binnen 3 dagen geleverd kon worden. Pas toen er alle vragen waren beantwoord en ik expliciet gevraag had wat de levertijd was bleek het MB pas na meer dan 10+ geleverd te kunnen worden! Op de website gecheckt en daar was het moederbord idd van status veranderd naar 10+ werkdagen. Wat ook anders was geworden was de prijs, die was 40 euro goedkoper. Ik heb gelijk de hele order geannuleerd en m'n beklag gedaan.

Dit komt vaker voor bij webshops, een levertijd aangeven op de site maar later blijkt dat het pas veel later leverbaar is. Vaak is het dan al betaald en veel klanten hebben geen zin om alles om te gooien. Dit is wat mij betreft gewoon klanten lokken met valse levertijden.

Zoals hierboven ook al aangegeven, het mailcontact was slecht omdat mijn belangrijkste vraag werd afgehouden. Toen ik later met iemand anders sprak bood zij haar excuses aan en ging de communicatie goed. Helaas te laat.

Scorekaart voor Azerty