Plasmavisie

De LG 55EG910V was tijdelijk €1498 i.p.v. €1698 bij Plasmavisie (er is momenteel een actie waardoor de prijs quasi overal €1699 is in plaats van de gebruikelijke €2299). Daarbovenop kan je er de garantie verlengen van 2 naar 5 jaar voor €114,95.
Dit overtuigde ons dan toch om de stap te maken, om deze grote som geld te betalen voor een tv.

Echter, is deze winkel wel te betrouwen? Wel, volgens de Tweakers.net shopreviews wel: http://tweakers.net/shopreview/6811/plasmavisie/overzicht/ — een gemiddelde van 4 op 5 sterren over het voorbije jaar, en de winkel is reeds meer dan 10 jaar bekend bij Tweakers.

Eén van de recente shopreviews vermeldde expliciet het gebruik van de verlengde garantie, wat dan ook vertrouwen gaf dat deze garantieverlenging kopen zinvol is.

Het bestellen zelf ging zeer vlot, en reeds na 4 minuten kreeg ik antwoord op een vraag… ondanks dat ik om 8 minuten na middernacht besteld had!

Scorekaart voor Plasmavisie

Qshops