Er stond op de website dat de Xperia Z5 compact geleverd kon worden binnen de 3-5 dagen. Dat was heel ok voor mij, dus besloot ik om over te gaan tot een aankoop.
Pas nadat ik alle stappen doorlopen had, kreeg ik een update over het feit dat er geen meer op voorraad zijn en dat de BelSimpel zelf het toestel pas zou krijgen over 2 weken!
Na een mailtje naar de klantendienst, kreeg ik enkel een antwoord over het feit dat de website meestal niet up-to-date is en dat het inderdaad minstens 2 weken zou duren. Ik had op zijn minst verwacht dat de website up-to-date zou zijn en dat de klantendienst eventueel de optie zou geven om de bestelling te annuleren indien de wachttijd te lang was voor mij (wat eigenlijk ook zo is omdat ik dit toestel wil kopen als een verjaardagscadeau).
Update: Nu heb ik uiteindelijk toch een voorstel gekregen tot annulatie. Maar toch vind ik het heel jammer dat een winkel met zo een rating, in deze tijden, er niet voor kan zorgen dat de actuele status onmiddellijk wordt weergegeven op de website alvorens te bestellen. De status is duidelijk ergens opgeslagen want na de bestelling komt die er onmiddellijk op.
De verzending gaat pas ten vroegste twee weken later gebeuren dan wat er initieel op de website stond.
KlantenserviceHeel ondermaats (zie algemene beoordeling). Ik verwacht meer van een winkel met zo een algemene beoordeling op Tweakers.