Kamera Express

Wat een top service!! Het is echt geweldig dat de mensen die je helpen echt verstand hebben van foto/film. ( Waarom zou je iemand de keuze laten maken die net een koelkast , tv of wasmachine heeft verkocht, nu helpen te beslissen wat voor camera je moet nemen?) Ik vond het echt geweldig hoe Kamera express alle kennis met mij deelde en er voor zorgde dat de camera bij mij "persoonlijk" paste.

Vanuit Hilversum naar Den Haag en naar Capelle geweest en het was echt een top dag!! Nu druk met mijn camera in de weer! Lekker spelen op mijn nieuwe Nikon D7100!

Ik was in de winkel geweest, maar in Den Haag was de camera waar ik uiteindelijk op uit kwam niet meer op voorraad. De medewerker belde met het filiaal in Capelle en het werd meteen voor ons geregeld. Dus als nog een soort van "uitstekende" levering? haha ! Echt top

Naja zoals hier boven al heel erg duidelijk wordt ik ben echt super te spreken over de service en klantvriendelijkheid van Kamera Express. Met een super goed gevoel nu thuis met mijn nieuwe camera!

Scorekaart voor Kamera Express