De laatste tijd is het een puinhoop bij mobiel.nl voorheen studentmobiel tot nu toe had ik nog geen klachten al was ik over de service heel slecht te spreken.
Deze keer heb ik mijn HTC 10 retour gezonden maar de afwikkeling ervan is nog steeds niet afgerond. Terwijl alles al rond is.
Geen opmerkingen normaal.
KlantenserviceDe afwikkeling van retour zendingen binnen de 14 dagen termijn zelfs binnen de 7 dagen is zeer slecht. Problemen met providers etc. etc. Ook nadat de annulering helemaal rond is duurt het nog 10 werkdagen voor dat het geld weer op mijn rekening is (staat er nog niet op).
Ik ben klaar met deze firma na 9 jaar klant. 13-5-2016 besteld en 16-5-2016 retour gezonden en 24-5-2016 bevestiging van annulering.
Nog steeds geen geld op mijn rekening terwijl we bij de zelfde bank zitten.
Beste ontevreden klant,
Wij vinden het erg vervelend om van u te vernemen dat het bedrag nog niet bijgeschreven staat op uw rekening. Zodra de annulering verwerkt is wordt de betaling over het algemeen binnen 10 werkdagen op uw rekening bijgeschreven. In uw geval zullen wij per omgaande opdracht geven om het bedrag op uw rekening bij te schrijven.
Mobiel.nl