De oortjes komen met verschillende kopjes maar helaas is de kleinste nog te groot voor mij. Ik kan ze helemaal niet gebruiken en wou deze retourneren. Via de telefoon kreeg ik te horen dat dit een hygiënisch product is en dit niet kan. Helaas niet de service die ik hoopte te krijgen. Waardeloos is een zwaar woord maar voldoende is het alleszins niet.
VerzendingDe website vermelde 3-8 dagen levertermijn. Ik heb ze besteld 26-4 en ontvangen op 23-5. Zelf heb ik iedere keer moeten bellen voor een update en werd iedere keer gezegd dat ze snel zouden binnenkomen. Helaas was dit niet zo. V-nix hun website bleef ook 3-8 dagen vermelden terwijl dit niet zo was. Nu ze eindelijk op voorraad zijn is de website wel aangepast naar "op voorraad", dus dan kan het plots wel.
KlantenserviceDe klantenservice was voldoende, enkel kreeg ik iedere keer andere informatie omtrent de lange verzendtijd.
*EDIT* Dank u voor uw bestelling, sarcasme kan blijkbaar ook nog .
Beste Philippe,
Spijtig om te vernemen dat u niet geheel tevreden bent over de afhandeling. Zoals per mail en telefonisch door ons is toegelicht zijn oordopjes een product van persoonlijke aard (ook wel hygiëneproduct genoemd) dat na opening helaas niet retour kan worden gestuurd. Verzegeld retour sturen binnen de zichttermijn is uiteraard geen enkel probleem. We hopen op uw begrip voor deze beslissing en danken u nogmaals voor uw bestelling.
Hartelijke groet,
Mike de Jong