Duidelijke website. Product vinden, bestellen en betalen is allemaal zo gedaan, zonder zoekwerk en onduidelijkheden.
VerzendingOmdat het product dat ik bestelde een erg lange en onbekende levertijd bleek te hebben, heb ik uiteindelijk de bestelling omgezet. Daarna was de bestelling zo geleverd. Ook de mogelijkheid om het direct naar een PostNL afhaalpunt te laten sturen is uitstekend.
Een groot minpunt: slecht inpakwerk. De printer was alleen in de originele doos ingepakt, die ook nog flink beschadigd was. In de doos werden de zijkanten van de printer wel goed beschermd maar de onder- en bovenkant (die niet heel stevig is) totaal niet. Aangezien de doos eruitzag alsof er flink mee gesmeten is heb ik nog geluk gehad dat de printer zelf ongeschonden eruit is gekomen.
Goede klantenservice ook met zeer snelle reactie op vragen. Mijn bestelling had een erg lange levertijd, van de klantenservice kreeg ik snel en ruim voldoende informatie over de mogelijkheden die ik had: wachten, annuleren, alternatief product bestellen.
Uiteindelijk koos ik voor een alternatief product. De klantenservice regelde de omzetting direct en het product had ik de volgende dag al in huis. Super geregeld.