Azerty

Ik koop al jaren als hardware liefhebben al mijn onderdelen bij Azerty. Ik beschouw mezelf dan ook als een vaste klant, haha. De site is voortreffelijk en duidelijk ingericht waardoor het relatief eenvoudig is het gewenste artikel te vinden. Als je die niet kunt kun je gerust ook het door Azerty voor je laten bestellen. Wat ik mooi vind van het bedrijf is dat het haar verkoopcondities vermeld op de site ook daadwerkelijk waarmaakt, dat is echt niet bij alle websites het geval. Als het in voorraad is, dan wordt het dezelfde dag ook verzonden, althans als je betaalt hihi. Ook leveringstijden van 2 a 3 dagen worden altijd correct afgewikkeld. Daarbij is de informatieverstrekking ook een fenomenaal aspect van het hele gebeuren. Je wordt op de hoogte gehouden van het verzendklaar maken van je pakketje en wanneer het op de 'wielen' gaat. Dan weet je ook 100% zeker dat het de dag erop aankomt! Zo efficiënt en betrouwbaar is Azerty, gewoon ongelofelijk goed. Ik koop dan ook al jaren mijn spullen bij Azerty, en zal dat ook blijven doen ook al is het soms zo dat het een paar eurotjes scheelt bij een andere zaak. 'No don't change a trusted partner'

De informatieverstrekking rondom de verzending, de verpakking van het gekochte en de snelheid van levering is zoals ik al eerder zei fenomenaal. De verzending wordt ook trouwens tegen normaal concurrerende prijzen gedaan. Kortom prima!

De klantenservice is ook betrouwbaar, snel en deskundig. Ik heb meermalen wat zaken mee gedaan. In vrijwel alle gevallen ben ik netjes adequaat en snel geholpen. Ik heb een aantal keren RMA's moeten doen welke ook op een adequate manier is afgehandeld. Azerty is dan ook voor mij de beste webwinkel.

Scorekaart voor Azerty