Duidelijke site, komen beloftes na en zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice, winkel is erg soepel als er bijv. een verkeerd adres is ingevuld.
VerzendingGoed verpakt, had met spoed een nieuwe laptop nodig (oude overleden en nodig voor opleiding) en een andere winkel reageerde maar erg traag, daardoor onbedoeld de belofte 'voor 23:59 besteld = morgen in huis' getest door om 23:58 te bestellen. Zoals op de site staat kreeg ik om 00:30 keurig een mail met T&T code en had ik de volgende dag mijn laptop.
Met een eerdere bestelling van een TV een verkeerd adres ingevuld, na een belletje werd dit zonder problemen aangepast waarna de volgende dag ook die gewoon netjes aan kwam op het juiste adres.
Zeer vriendelijke klantenservice, gelukkig niet vaak nodig omdat het bestellen meestal vlekkeloos verloopt. Ook het verkeerd invullen van je adres (vlak na verhuizing...) is geen probleem, ze lijken nummerherkenning te gebruiken want werd al gelijk gevraagd of het om de bestelling van de tv ging zonder dat ik allerlei klantnummers enz. moet oplezen, zeer soepel dus