Als je tijdens het bestellen een voorkeur wil aangeven voor een levertijd (bijv. avond of een bepaald tijdsvlak) dan kost dit geld. Als je dit echter niet doet, kan je kort na verzending de afspraak op de Dynalogic site -GRATIS- aanpassen naar een gewenst dagdeel of tijdsvenster. Exact dezelfde mogelijkheden als via de Art&Craft website.... Beetje nep dus.
VerzendingIk heb een 55" TV besteld (indicatie levertijd op moment van bestellen: 1-2 werkdagen) en deze direct in het bestel proces betaald met Visa. De order bleef staan op "betaling aanvaard" (en niet iets van "verzonden" o.i.d.) dus op de 2e werkdag na bestelling heb ik contact opgenomen via de chat. De medewerker zei dat hij ging mailen (niet bellen) met de leverancier om te vragen wanneer de TV's weer zouden binnenkomen. De levertijd van deze TV was ook ineens versprongen naar "bestelling leverancier". Zodra hij meer informatie had zou hij mij op de hoogte stellen. Dit laatste is nooit gebeurd.
Op de 3e werkdag kreeg ik een mail van Dynalogic dat er een TV naar mij onderweg was. Via de site van Dynalogic kon ik een afspraak maken voor de bezorgtijd. Wel zo prettig want omdat de TV te laat verstuurd is, was er op de dag na verzending niemand thuis. Dus op de dag van levering, spannend... maar helaas, op de site van Dynalogic was mijn levering ineens veranderd naar "levering mislukt wegens sorteerfout" (ik kreeg hier geen melding van, dus als ik zelf niet gekeken had dan had ik voor niks zitten wachten). Hierna heb ik gebeld met Dynalogic (alleen bereikbaar via een vrij duur 0900 nummer) en de dame aan de telefoon zei dat ze het zou uitzoeken en mij per telefoon of e-mail op de hoogte zou stellen. Ook dit is nooit gebeurd. Uiteindelijk kon ik zelf een nieuwe afspraak inplannen voor de levering van de TV.
Normaal gesproken ben ik niet zo lastig als iets een dag later aankomt, maar omdat dit om een groot (en duur) pakket ging wat niet even bij de buren afgeleverd kan worden (en ik dus moest zorgen dat er iemand aanwezig was) was de vertraging en extreem slechte communicatie wel heel vervelend.
Kortom: zowel Art&Craft als Dynalogic hebben allebei steken laten vangen wat aan mijn kant leidde tot extra moeite en geregel.
Vóór het bestellen heb ik contact gehad via de chat en wat vragen kunnen stellen m.b.t. mijn uiteindelijke keuze. Hier werd ik netjes geholpen.
Echter tijdens het contact ná bestelling werden er dingen beloofd die niet nagekomen werden. (zie ervaring verzending)