Paradigit

Het begon al met het samenstellen van mijn nieuwe pc. De lieftallige jonge Dane die ik aan de telefoon had heeft bijna 2 uur aan de lijn gezeten met mij om de perfecte pc samen te stellen. Toen ik halverwege er achter kwam dat de samenstelling boven budget kwam, en we al een uur aan de telefoon zaten, besloot ze zelf helemaal op nieuw te beginnen om toch binnen budget uit te komen. En dit lukte perfect. Geen moment heb ik het gevoel gehad opgejaagd te worden omdat ze 'nog meer klanten moest helpen.' In tegendeel.

Toen ik mijn bestelling in huis kreeg bleek de computerbehuizing geen slot voor een dvd speler te hebben. Geen probleem, ik heb paradigit gebeld en binnen 5 minuten was het geregeld. Ik kon hem terug sturen en een andere en goedkopere behuizing bestelling. Ik krijg dus nog geld terug! Ik kan alleen maar zeggen, geweldige service. Paradigit is een absolute aanrader voor iedereen.

Binnen 12 uur had ik de bestelling in huis.

Ze weten echt waar ze het over hebben. Hier werken geen robots die alleen kunnen doen wat op hun schermpje staat. Hier werken mensen. Mensen met kennis van zaken, liefde voor hun werk en een goed gevoel voor humor. Hier werken mensen die er voor zorgen dat jou vraag tot in de puntjes beantwoord worden, ongeacht hoe lang het duurt.

Dank voor uw mooie woorden. Ik zal zorgen dat onze collega's van de servicedesk deze allen kunnen lezen. Ik wens u een hele fijne dag

Groeten,
Johan