Azerty

Er worden artikelen als leverbaar verkocht die dat simpelweg niet zijn. Het kortingspuntensysteem is zo onduidelijk en waardeloos als de pest.

Zou het product uberhaupt geleverd zijn bedoel je. Tweemaal contact gehad, tweemaal is er mij 2 á 3 werkdagen aangegeven zonder uberhaupt naar de besteldatum te kijken, tweemaal niks verzonden. Vervolgens kan ik bij een annulering van de order (inmiddels bij mij 8 ) 10 dagen of langer wachten totdat je je geld terugkrijgt.

De bestellingen die daarnaast wel goed zijn verlopen zijn echter wel degelijk verpakt en compleet geweest.

Na retourneren ruim binnen de zichttermijn producten wordt er 'bepaald' dat je 80% van je aankoop terugkrijgt, terwijl je als consument onvoorwaardelijk je gehele aankoopbedrag mag verwachten. Het retourrecht wordt niet nageleefd, en om het leuk te maken wordt er nogmaals een loopje met de wet genomen door wanneer er een klacht over ingediend wordt. De ontbrekende 20% is mij als korting aangeboden. Dit is wederom een wanprestatie en zeer zeker geen korting. Ze proberen je blij te maken met het terugkrijgen van je eigen geld wanneer je nog meer uitgeeft?

De klacht;

Scorekaart voor Azerty