De website is aardig. Van de genoemde levertijd klopt niets. Mijn grootste bezwaar is dat ik er nu 2x besteld heb, en 2x hebben ze hun levertijd grof overschreden. De eerste bestelling kwam dus 4 dagen later (ondanks de "morgen in huis" melding). De andere bestelling (waar deze review voornamelijk over gaat) zou een levertijd hebben van 4-5 werkdagen. Na 10 werkdagen merkt het systeem automatisch dat je order al te lang ligt, en stuurt jou, en de winkel, een waarschuwingsmail. Vervolgens ontving ik een email met de melding dat het product pas over 5 dagen (3 werkdagen) binnen zou komen, en dat het dan nog verzonden moest worden. Op de website wordt tegen andere klanten overigens al een week lang een levertijd van "1-2 werkdagen" gecommuniceerd. Met andere woorden: De levertijd die aan klanten gecommuniceerd wordt raakt kant nog wal en is niet up to date. Ik heb hun hier toen op aangesproken en uiteindelijk de 2e bestelling geannuleerd. De levertijd voor dit product is sinds dien gecorrigeerd.
KlantenserviceDe klantenservice werkt niet pro-actief als het gaat om jou mededelen dat de gestelde levertijd niet gehaald gaat worden. Een geautomatiseerd systeem roept na 2 weken dat er na je bestelling gekeken moet worden omdat hij er nog niet verzonden is! De klantenservice reageert snel, maar ik werd steeds door een ander persoon geantwoord. Op het moment dat ik dan aangeef dat ik mijn bestelling wil annuleren, wordt dat niet intern afgehandeld, maar wordt ik doorverwezen naar het contact formulier op de website, waar WEER een ander persoon reageert om mij mede te delen dat het geld zal worden teruggestort. Vervolgens wordt het geld wel netjes binnen een paar dagen terug gestort, dus ondanks dat het wat onhandig/omslachtig overkomt is alles naar tevredenheid afgehandeld.