Coolblue.nl

T/m de betaling van de eerste laptop verliep de bestelling goed en correct. Geen bijzonderheden

Ik heb vorige week (16 mei 2016) ruim op tijd een laptop besteld i.v.m. een verjaardag a.s. vrijdag (27 mei 2016). Deze laptop bleek defect (er rolde een plastic onderdeel los door de behuizing), en heb ik terug gestuurd.

Aangezien ik i.v.m. die verjaardag z.s.m. een andere laptop wil stuur ik 24 mei een mailtje. "Vladimir" beloofd mij dat ik op 25 mei (vandaag dus) een nieuwe laptop kan verwachten. Aangezien ik geen track&trace code heb ontvangen stuur ik nog een mailtje. Vervolgens hoor ik van "Roos-Marije" dat ik de nieuwe laptop niet op woensdag 25 mei maar op donderdag 26 mei krijg.

En dan krijg ik nu ineens een mailtje dat waarin met geen woord wordt gesproken over een andere laptop maar dat ik mijn geld terug kan verwachten...

Wat een waardeloze communicatie richting mij. Maar ook onderling lopen de processen blijkbaar niet zoals het hoort.

Beste meneer/mevrouw,

Uiterst spijtig om te horen over het verloop van zaken. We willen graag kijken wat hier is gebeurd en hoe we dit voor u kunnen oplossen. We willen verzoeken om het ordernummer via één van onze social media kanalen toe te sturen, zodat we hier naar kunnen kijken. Wanneer u dit doet, is het het handigste om te verwijzen naar deze review. Bij voorbaat dank voor de moeite.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl