MediaMarkt

Ik ben in principe geen Mediamarkt fan. Dit komt door verschillende negatieve ervaringen uit het verleden. Een van de voorbeelden, die ik toch wel het ergst vond:
Mijn vrouw is al eens de winkel uitgestuurd omdat ze mij een foto van een dure koffiemachine wilde doorsturen met de bedoeling dat ze deze wilde kopen, maar of ik even wilde kijken of dat het goede model was. Dit is werkelijk ongehoord. Daarnaast kun je iemand in principe al niet verbieden zijn telefoon te gebruiken. Zelf gebruik ik mijn camera regelmatig als vergrootglas of lampje, niemand die mij dat verbied!

Ik baseer deze review op mijn laatste ervaring, dus niet met bovenstaande.
Wij hadden een Kenwood KMM063 keukenmachine in bestelling staan bij MaxICT, deze club zou ruim voor moederdag kunnen leveren, maar hield ons aan het lijntje terwijl ze al wisten niet te kunnen leveren (heb het geld pas vandaag terug ontvangen).

Uiteindelijk heb ik besteld bij Mediamarkt online, voor 22:00 besteld, volgende dag in huis. Ik had hier niet direct op gerekend, want ik had echt heel kort voor 22:00 besteld, dus ging er van uit dat er nog wel een dag overheen zou gaan. De machine werd de volgende dag inderdaad netjes op mijn werk geleverd, dus die belofte wordt zeker waargemaakt!

De machine is in zijn originele doos zonder doos eromheen verzonden. Dit was wel wat schadegevoeliger, maar gezien de grootte (langwerpige doos van 27 kilo en 30,5 × 47,5 × 98,5 cm) was er ook geen doos omheen te krijgen. Wel was het misschien beter geweest als de doos was ingepakt in papier, aangezien er tijdens transport wel beschadigingen aan de doos zijn gekomen, maar het piepschuim in de doos heeft de machine gelukkig beschermd. Schade aan de doos is niet interessant, die dient tenslotte de inhoud te beschermen, maar voor transport is het nét aan de karige kant, een stevig stuk van dat dikke bruine inpakpapier kan het nét even beter beschermen en maakt meteen de inhoud onzichtbaar aan de buitenkant.

Scorekaart voor MediaMarkt