Kamera Express

De site is zeer overzichtelijk. Ik heb al meerdere malen vragen gesteld over producten waar ik over twijfelde. Het personeel antwoordde snel en wist me steeds te overtuigen van mijn aankopen. Ze hadden steeds gelijk en ik heb nooit spijt gehad van een aankoop die ik hier heb gedaan.

Op de website staat geschreven dat wanneer je voor 22u30 besteld je het product de volgende dag in huis hebt. 3x Heb ik een product besteld en de volgende dag aangekregen. 1x Heb ik het product later ontvangen, dit kwam omdat het niet in voorraad was (dit werd duidelijk vermeld op de site dus ik wist het op voorhand). Over het algemeen zeer snelle verzending. Nooit problemen mee gehad.

Ik heb zeer veel vertrouwen in Kamera Express. Ik heb hier reeds voor meer dan €1500 aan aankopen gedaan en bij elke aankoop stonden de chat medewerkers klaar om mij te helpen. Zelfs wanneer er niemand aanwezig was kreeg ik binnen het uur een een mail met antwoord van de klantenservice. Zeker 5 sterren waard!
Na mijn 1ste aankopen had ik nog geen account aangemaakt op de website. Dit heb ik nu wel gedaan omdat ik nu helemaal overtuigd ben en zeker nog terug kom als ik iets nieuw wens aan te schaffen.

Scorekaart voor Kamera Express