Via de pricewatch bij Update.nl terecht gekomen. Op het eerste gezicht een webshop zoals vele anderen met een ok website en verder goede verzending.
Echter door een RMA aanvraag die 14 dagen moest duren en daarnaast bijzonder matige communicatie heb ik uiteindelijk de 'algemene beoordeling' op 'slecht' gezet.
Verpakking is prima en verzendtijd ook prima. Niets speciaals verder.
KlantenserviceHelaas bij levering een defect apparaat gekregen. Dat kan gebeuren, dus de retourinstructies gevolgd en het apparaat teruggestuurd. Daarna nog via email Update.nl op de hoogte gebracht van de binnenkomende RMA aanvraag waarop geen reactie kwam. Dat was op 4 Mei.
Op 10 Mei een mailtje gestuurd of er al iets meer bekend was. Wederom geen reactie. Een dag later Update.nl gebeld waar mij werd verteld dat mijn mail binnen was gekomen en ik later reply zou krijgen. Dat kreeg ik uiteindelijk ook later die dag met de mededeling dat het tot 5 werkdagen duurt voordat een retourzending binnen is en ivm 5 Mei dat daar nog wat langer tussen kan zitten.
Vrijdag de 13e nogmaals gemaild (wel in de avond) maar geen reactie. Ook de eerstevolgende werkdag niet. Dinsdag de 17e een automatisch mailtje dat een nieuwe bestelling onderweg is en deze uiteindelijk de 18e binnen gekregen.
Nu kan het best zijn dat door feestdagen een retourzending wat extra tijd nodig heeft. Maar 14 dagen (10 werkdagen) vind ik een beetje teveel van het goede.
Daarnaast weegt het gebrek aan communicatie nog het meeste mee in mijn oordeel. Op meerdere mailtjes maar 1 reply kunnen sturen (en dat pas na een telefoontje) is in mijn ogen geen goede manier om met klanten om te gaan.